Domov | Opis izdelka minoxidil | Rezultati uporabe | Mnenja uporabnikov | Vzroki za izpadanje las | Novosti

POGOJI POSLOVANJA

Izpadanjelas.com je spletna stran, s katero upravlja podjetje MG MARKETING-Spletna prodaja, Mario Gegić s.p., Stantetova 20,3320 Velenje, v nadalnjem besedilu lastnik. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja.

Z uporabo in nakupom na spletni trgovini www.izpadanjelas.com izrazite svoje strinjanje z spodaj navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite strani spletne trgovine www.izpadanjelas.com, ki si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli, brez predhodnega obvestila. 


VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOSTI
Vpis osebnih podatkov ob naročilu na spletni strani je potreben izključno za pravilno izvajanje naročil ter obvestil o spletni trgovini ter njenih akcijah. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

PRAVNO OBVESTILO
Spletna trgovina in vsi podatki na njej so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika t.j. podjetja MG Marketing . Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij(proizvajalcev prodajnih izdelkov) so v njihovi lasti in so uporabljeni samo za informativne namene in lažje razumevanje. Vse slike so simbolične.

Odveza odgovornosti

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in lahko zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Ponudnik si prdržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.